Thursday, March 11, 2010

Genap umur Nizar Rayyan 11 bulan


Hari ni juga genap umur Nizar 11 bulan. Dan banyak juga lah perkembangan yang dia boleh buat, menyebut 'Nak Nak' berdiri sendiri sambil berpaut pada tepi kerusi, duduk sendiri, Ibu harap bulan depan dah boleh berjalan ye. yelah bulan depan, 11hb April cukup umur Nizar setahun. Dah lama Ibu nak upload gambar Nizar panjat tangga, hari ni baru berkesempatan nak upload. Di samping gambar dia yang agak tension bila tengok Bapak dah pasang safety gate, hehehhe. jom kita layan.











6 comments:

mast@work said...

gelak jahat auntie mas tgk nizar tak berjaya panjat tangga.. ahahaha

IrNiS said...

Nampak nakai kan muka nizar heheheh

Nana said...

dah ade safety gate dah..selamat!

Ayu Ikhwani said...

Suke giler gmbo diorg 2 org ni.. ade kan lagi satu gambo camni yg Umar buat peace?

IrNiS said...

ha'a ada lagi satu, tercicir masa nak upload heheheh

puteri.diyana said...

rayyan yg chumel...geram la nana tgknye..ase cm na cbt je pp die 2..huhu